【仲有聯絡!】吳克群爆公開戀情原因 暗寸李蘊多口
2017年01月14日07:00

賭王千金何超蓮同舊愛吳克群拍拖4年,最終2015年底,兩人各自宣佈分手收場。

呢日吳克群接受台灣傳媒訪問時,提到呢段舊情,佢話:「那四年我很開心,不會後悔,我以前就不愛公開戀情,可是需要給對方認定的話,我也會做,這次我理解到,感情還是放在可以保護的地方,不要和工作混淆,會被解讀太多的視角,但明明最清楚這段感情的只有我們兩個人。」

不過吳克群最唔開心嘅係,當佢同超蓮方手,女方身邊好友就不斷公開評論佢:「她IG上寫什麼都沒關係,我都接受,但旁邊的人這麼多話,是衝啥,明明最清楚這段感情的只有我們兩個人!」似乎係暗串當時超蓮好友李蘊不斷爆料!

另外,兩人分手後,有傳媒影到吳克羣去接飲醉嘅超蓮返屋企,佢坦言兩人仲有聯絡:「朋友或者前度飲醉,有需要嘅佢都會幫手」又話超蓮都知佢有突發性耳聾,左耳聽力只係得番六至七成,覺得超蓮係一個難得了解自己嘅人,不過,佢就否認兩人會復合!

李蘊之後接受傳媒訪問,佢話:「以後記者朋友唔好揾我回應佢哋!我唔知原來講真話都會得罪人!」寸爆!

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽