已付百萬贍養費?周永恆新歡警告Yu:咪迫我公開你秘密
2017年03月23日13:43
Britni代男友Roy反擊Yu,不過大部份人都叫她不要捲入別人家事。

【星島日報報道】趙頌茹(Yu)難忍家暴於2014跟周永恆(Roy)分居,至日前分居期滿,Roy被指拒上庭不付生活費,Yu受訪時則謂沒要求贍養費及女兒生活費,她自己就可賺錢養兩個女。

報道出街後,Roy未有表態,不過他的內地新歡Britni就在面書反擊,留言:「忍佐(咗)感(咁)耐……有啲野(野)係咪一定要曝光出離(嚟)比(畀)大家知道先可以平息件事呢?對方懲罰都已經懲罰夠,代價就係比(俾)幾百萬人鬧……可憐個位妳就攞曬嘎啦。唔通妳就1啲錯都無?證據我都有,對方為佐(咗)保護妳唔公開,妳就無再做傷害對方既(嘅)事!為佐(咗)你地(哋)小朋友既(嘅)將來都好。無迫我同媒體公開一直未公開既(嘅)妳既(嘅)秘密。一個月做2個新聞容忍都有個限度。撫心自問下感(咁)做對對方公平嗎?」

貼文有不少留言都勸她不要管人家的家事,她就繼續為愛郎申辯,仲爆:「呢2年佢有無收過贍養費,佢自已(己)清楚,金額接近1球!周生通過咩人比(畀)佢都查得到。」嘩!Roy給Yu成百萬?於是網民就叫她拿證據出來!不過她又說:「宜家未適合公開,遲d(啲)一定會交代清楚。感(咁)對佢都公平…」。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽