[LIFE] 細個一定玩過嘅冒險樂園遊戲機!一齊去重拾童真啦
2018年05月27日18:00
0
0

細個嘅時候去冒險樂園玩係大型活動嚟,要好乖媽媽先會帶我地去,而且會好比心機玩想贏多啲飛換禮物。雖然而家想去就去,玩啲遊戲亦覺得好簡單,加上啲禮物可能用錢買仲平過換,但係玩嘅過程同嗰種快樂係錢買唔到的,而且用自己努力去換返嚟真係特別有滿足感㗎!

今次編輯就帶大家去想當年,玩返啲經典遊戲(波波池就入唔到啦

),大家都不妨去輕鬆下,放低煩惱,好好享受遊戲帶比我地嘅刺激同歡樂,重拾童真! (雖然而家咁大個人但玩嗰陣都仲係好緊張同投入!咩煩惱都可以暫時放低

)

p.s 有無秘技或技巧分享呀?

p.s.s 有個問題到而家都未搵到答案,就係點解要係美國冒險樂園但唔係英國或法國冒險樂園呢?

(啲名唔係官方名嚟㗎!係我自己用嚟形容佢地嘅嘅名咋

)

跑馬仔機

入完幣揀個號碼,之前電腦就會random揀如果你中咗個號碼之後會出幾多張飛,之後一㩒個波就會飛出去㗎啦!唔中會都送你一張飛~

小秘技:平時入兩個幣就可以揀一個號碼,原來入四個可以揀兩個號碼㗎!如果類推,有無人計到如果揀晒咁多個號碼抵唔抵呀?

彈波機

好簡單,入幣一野彈個波出去入洞決定你有幾多飛,但好難中呀!玩咗好多次都中唔到有飛出嘅洞,聽講話彈出去嗰下要用陰力㗎!

海盜機

控制支杆方向,再直接入幣就下跌落邊個洞,出飛數量由六張至五十張不等,但有機會唔入任何洞就無飛㗎啦!呢個遊戲最搞笑就係有機會入到一個叫TRY AGAIN嘅洞,就會比返個幣你再玩過。仲有如果分別入晒PIRATE就中JACKPOT!⚓️

拍蟹機

唔洗多講,見蟹就拍,發洩一流,小心雙手!

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽