【專訪】JW王灝兒情人節孖鄭融欣宜開Show:叫咗男友要來睇!
2019年02月13日10:54

如看不到 請到Youku

踏入豬年,在新的一年歌手JW(王灝兒)直言對自己有好大期望,因為2018年做了不少新嘗試,又登上了紅館開演唱會,又跳出香港在澳門開Show:「希望2019年在音樂上可以做多啲歌令大家有共鳴,會好鍾意個旋律。」

談到在2月14日,情人節當天將與鄭融和欣宜一齊開《Happy Galentine's Day 友人抱抱音樂會》,JW笑言單身的朋友可以與閏蜜一齊睇,拍拖的朋友也可以與另一半去睇,而有男友的JW更已經通知對方當日要去捧場:「因為我2月14號陪唔到佢,咁我都希望佢可以來睇,因為我覺得會好好睇,有驚喜!」

JW又說:「呢個演唱會最特別就係同欣宜同埋鄭融一齊拍檔做,係好少機會我同其他女歌手合作,加上佢哋都係又唱得又跳得,所以我最期待嗰畫面係我哋好似Beyonce Destiny's Child咁三個女仔一齊出嚟!」

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽