【潛力股】苟芸慧帶外甥返加拿大 網民:係咪你親生仔?
2019年10月21日14:56

苟芸慧(苟姑娘)自去年嫁人後,雖然少在幕前出現,雖然屢次傳出大肚的傳聞,不過苟姑娘每次出席活動時都否認傳聞,更稱與老公兩人暫無計劃造人。最近她就扔下老公,帶上外甥回加拿大探爺爺奶奶。日前她就在網上分享了一段拖住外甥去搭飛機的片段,她更留言話:「出發去加拿大去看爺爺奶奶 ,16個小時挑戰!」

昨日她到達之後再PO一段與外甥坐車的短片,片中坐了十六個鐘飛機的苟姑娘仍然那麼精神,不過坐在一旁的外甥已經熟睡。不少網民都大讚外甥的好帥,好可愛。更有網民表示苟姑娘同外甥的臉型好似,感覺就好像她的親生兒子一樣,大家都催苟姑娘快點生返個啊!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

還在調時差的我們 #苟芸慧 #苟芸慧 #小侄子 #加拿大 #天冷 #nephew 亞洲的朋友們晚安🌹🌹🌹#canada

Christine Kuo 苟芸慧(@joyfulck)分享的貼文 於 張貼

苟芸慧ChristineKuo:領養#MaxMara ##MaxTheTeddy#慈善熊仔

如果想一齊愛心領養這隻超級可愛的🐻Max Mara Teddy,就記得於10月10-31 日期間,到海港城Max Mara 以慈善價HKD$2,280,將牠們其中一隻帶回家!

慈善啤啤分別有伸手站立或乖乖坐下的兩種姿勢可供選擇,另設四種甜美顏色:駝色、寶藍色、珊瑚紅及領養#MaxMara ##MaxTheTeddy#慈善熊仔❤全數善款捐贈保良局兒童服務用途

📷:Carmen Cheng

#maxmara ##maxmarahk##MaxTheTeddy ##苟芸慧[超話]##正能量[超話]# -- 苟芸慧ChristineKuo

From:微博/苟芸慧ChristineKuo

From:微博/苟芸慧ChristineKuo

From:微博/苟芸慧ChristineKuo

毛毛蟲0213:【On.cc】苟芸慧唔嫌煩教小鮮肉落廚 網民催生B!

人妻@苟芸慧ChristineKuo (苟姑娘)一向都好愛錫「小鮮肉」外甥仔,不時帶佢周圍玩,今次仲入埋廚房整嘢食!苟姑娘喺社交網上載片段分享製作過程,見佢逐個步驟教導,雖然外甥有時都有啲唔耐煩,但苟姑娘非常有耐性繼續教,佢留言話:「2歲多的小朋友親手做叮噹飯盒,做完之後的他很有成就感!」網民都讚佢入得廚房出得廳堂,又鍾意小朋友,咁有母愛,催佢快啲生番個啦! -- 毛毛蟲0213

From:微博/毛毛蟲0213

From:微博/毛毛蟲0213

From:微博/毛毛蟲0213

 

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽