灣仔雪糕:【得意聖誕小鹿造型雪糕上線喇!】- Emack Bolio’s
2019年11月22日19:17

呢間雪糕店一向以可愛造型、特色脆皮雪糕筒,係ig上呃唔少like,趁聖誕來臨,聖誕小鹿造型雪糕就上線喇!聖誕小鹿係可以自己揀口味,不過小編就大推濃情咖啡味,顏色就最神似!店鋪仲準備好一系列聖誕主題的拍照道具,包括聖誕帽、鹿角頭飾、柺杖糖道具比大家打卡用!

▲呢個雪糕品牌每逢冬季就會推出聖誕小鹿雪糕($78),造型可愛!

▲聖誕小鹿雪糕($78),小編大推咖啡口味配彩色穀物早餐圈圈,超有節日氣氛!杯雪糕份量都唔細架,一個女仔未必食得哂!

▲堅持用優質材料製作雪糕,除雪糕之外,仲有自家製朱古力、沙冰、奶昔、乳酪、雪葩。

▲特色 Marsh “mellow” 脆皮雪糕筒有好多變化,絕對instagramable,外層包著米通、Froot Loops

▲聖誕小鹿雪糕係12月9日起至2020年1月5日期間,3間分店都有得賣喇!

Emack Bolio’s

地址:中環閣麟街26號地舖

電話:25056626

地址:灣仔皇后大道東200號利東街地下G09及G10號舖

電話:29523883

地址:荃灣楊屋道1號荃新天地UG層19號舖

電話:23867100

文字/圖片來源:香港人遊香港

這篇文章 灣仔雪糕:【得意聖誕小鹿造型雪糕上線喇!】- Emack Bolio’s 最早出現於 香港人遊香港

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽