新春打卡2020:【Mickey鼠年新春霓光主題城!米奇紅A燈罩/賀年用品!】- Fashion Walk
2020年01月08日17:47

銅鑼灣呢個商場繼上次米奇deco好受歡迎之後,又再下一城,適逢鼠年又以Mickey助鎮!一黎到就見到霓光Mickey主題城鎮春節版,呢個巨型Mickey舞獅裝置,舞獅頭仲有米奇頭,真係令人充滿驚喜!今次商場更同香港老品牌紅A合作,係食街擺放Mickey風車影相打卡位,裝置上的天花裝飾滿佈無數個加添了Mickey元素「紅A燈罩」,想拎埋Mickey版紅A燈罩返屋企,就要係場內消費換領喇,場內仲有紅A x Mickey 精選日用品同埋展覽!

▲Fashion Walk 以喜慶洋洋既Mickey為主題,打做Mickey春節氛圍主題城鎮

▲今年係鼠年,Mickey Mouse順理成章成為主角,換上新年造型同大家拜年!

▲Fashion Walk食街另一Mickey巨型新春裝置就會見到被小風車圍繞著Mickey,寓意新一年轉出好運,

▲裝置上天花裝飾滿佈無數個加添了Mickey元素的「紅A燈罩」,相信晚上一定更靚!

▲商場邀請左「星級龍獅團」黎Hip Hop舞獅,聯同熱情澎湃的鼓樂團,利用大小不一的經典紅A水桶代替一般中國鼓,於2020年1月18日及24日就有得睇!

▲今次同紅A合作,未到POP-up store 就見到大大個燈罩!

▲紅A期間限定店,展出由INCREDIBLE創辦人Keith 所收藏部分Mickey vintage系列。

▲紅A期間限定店自成立以來多個經典產品系列,以及紅A聯乘Mickey產品。

▲限量版「紅A X INCREDIBLE」Mickey造型杯子(可放入微波爐) (經典紅 或 INCREDIBLE別注軍綠)

▲限量版「紅A X INCREDIBLE」 Mickey隔油湯壺 及 限量版「紅A X INCREDIBLE」 Mickey造型微波爐用飯煲

▲限量版紅A Mickey造型有蓋碗 (可放入微波爐)(經典紅 或 INCREDIBLE別注軍綠)

▲另一邊Mickey期間限定店,大量精品及賀年系列!

▲新年佈置家居,可考慮購入新既迪士尼毛公仔!

▲迪士尼米奇米妮賀年系列!

▲Mickey Mouse Figure 公仔!

▲Mickey Mouse花開富貴賀年全盒

▲Mickey Mouse賀年系列咕𠱸

▲Mickey Mouse利是封

▲Mickey Mouse 鎖匙扣

▲Mickey Mouse工具玩具及足球玩具,新年買比小朋友就最岩!

▲於銅鑼灣Fashion Walk、旺角雅蘭中心、荷李活商業中心及家樂坊消費到指定金額,即可換Mickey Mouse利是封一set!

▲於場內消費到指定金額,即可換Mickey茶壺茶杯套裝。

“Mick” the Holidays Bright-INCREDIBLE期間限定店

日期:2020年1月10日至2月16日

地點:銅鑼灣Fashion Walk百德新街27-47號地下16B舖

「Past to Present of Red A」展覽

日期:2020年1月10日至2月16日

地點:銅鑼灣Fashion Walk百德新街INCREDIBLE 期間限定店內 (百德新街27-

47號地下16B舖)

迪士尼《“Mick” the Holidays Bright》期間限定店

日期:2020年1月10日至2月16日

地點:銅鑼灣Fashion Walk室內商場1樓展覽區

紅A鼓舞潮獅「型」新歲

日期:2020年1月18日及1月24日

時間: 2:30pm 及 4:30pm

地點:銅鑼灣Fashion Walk百德新街

文字/圖片來源: 香港人.遊香港

這篇文章 新春打卡2020:【Mickey鼠年新春霓光主題城!米奇紅A燈罩/賀年用品!】- Fashion Walk 最早出現於 香港人遊香港

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽