【胡定欣做電燈膽】張寶兒懶理膽固醇豪食海膽 豹嫂:聽日跑幾耐?
2020年03月04日07:00

胡定欣日前自爆無工開零收入,要為弟弟做「No pay」陪月,這天她趁空閒相約好友聚餐,不過豹哥單立文與豹嫂胡蓓蔚、陳山聰與老婆、袁偉豪和張寶兒(Bowie)都成雙成對,令她慘成電燈膽。

benjamin袁偉豪:食餐飯,開心嚇
其實可以好簡單
其他既少事啦,當然口罩要帶既😊SSWTYMLGDNHGSM
#DLCF http://t.cn/A67oHICX ​ -- benjamin袁偉豪

From:微博/benjamin袁偉豪

而今次飯聚的主角,其實是馬糞海膽,Bowie一口氣將半板海膽倒在意粉上,大呼「正呀!」,身旁的男友袁偉豪聞言即回應:「你講我呀?」就在Bowie為海膽興奮之際,豹嫂問:「張寶兒食咗落去聽日跑幾耐?」Bowie開心笑指「唔坐得」,不過美食當前最後當然照吃可也,Bowie隔天再出Post留言:「肚子裡還留有餘香」。

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

微博香港娛樂:【【榮升大姑媽】胡定欣沒工開 改行當兼職陪月?】最近「新冠肺炎」疫情持續,不少活動都延後或取消,一眾藝人的工作量亦大減。憑《城寨英雄》及《鬼同你OT》兩度獲封視后的@胡定欣nancywu ,近年減產,拍畢《包青天再起風雲》後未有再開拍新劇。星期五她就在社交網貼出一張抱BB照片,大呻:「冇工開冇收入!」她笑言自己無工開無收入,最終找了一份兼職:「我好難得先搵到份Part time『陪月』,不過呢份工都係NO PAY,只有付出無限耐性同愛心,由於時間關係,好開心好開心,我已經榮升...『大 姑 媽』」。 -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽