【行山抗疫】楊詠彤大晒十頭身超強比例 陳婉衡展現S形身材
2020年03月24日07:00

受疫情影響,不少活動都要取消或延期,藝人工作量大減,李佳芯、陳婉衡、楊詠彤不約而同趁放假去行山。

Ali李佳芯內地後援會:[Ali ig updated]#李佳芯[超話]#
守護.守望
#💪🏻
#ALife ​ -- Ali李佳芯內地後援會

From:微博/Ali李佳芯內地後援會

陳婉衡今次衣著較平時密實,未有Bra top上陣,但依然可見其玲瓏浮凸的S形身材。

楊詠彤(Katy)就大晒腹肌,一向有行山的她今次去了大澳虎山,表示只需15分鐘即到山頂,風光不錯。身高1.79米的她再次展現「十頭身」,有網民指出其身後的欄杆正常應該去到心口的高度,可是相中欄杆只及Katy腰際,非常誇張!

香港TVB資訊台:超誇張!落選高妹港姐行山曬10頭身嚇親人

最近天氣非常好,唔少人都選選行山「避炎」,曾經參選《2019香港小姐競選》嘅「高妹」楊詠彤(Katy)都唔例外,最近去咗長洲行山!身高達1.79米的她,著上Sports Bra大曬纖腰,坐喺欄杆上影相時,身材比例「異常」誇張,手腳超長,好似10頭身咁!網民都紛紛留言:「10頭身?好得人驚喎🤣」、「太長了,好誇張」,仲有人問系咪P咗圖!而同屆港姐冠軍黃嘉雯都忍唔住話「目測三米😂😝」!

其實Katy當年獲視為大熱之一,樣子甜美,擁有42吋長腿,不過曾被指拜金狠撇男友,而佢就否認其事。 -- 香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽