【感動落淚】新手媽媽岑麗香:每位媽咪都是奇迹創造者
2020年04月09日09:00

岑麗香(香香)、蔣怡(Coco)、新進導演陳小娟和網紅張穎沁,早前拍攝奶粉廣告宣傳照,香香身穿仙氣靚裙,大晒事業線,相當養眼。新手媽媽香香每次提到兒子Jacob都會甜笑,她表示每位媽咪都是奇迹創造者,於拍攝時憶起懷有Jacob的心情時,眼淚一直在眼眶裏打轉,細說親身經歷的奇迹時更不禁感動落淚,把現場的工作人員感動得眼濕濕。

From:微博/Jolly的今日星蹤

香港TVB資訊台:岑麗香影全家福 囝囝生日成身Cake

藝人岑麗香(香香)近日忙於拍攝TVB劇集《BB大曬》,趁住囝囝Jacob一歲生日,香香搵嚟攝影師Johnny同Susan,影番輯全家福留念。一歲大嘅Jacob,相當可愛,同香香成個餅印一樣!

壽星仔Jacob見到蛋糕相當興奮,仲食到成身都系,香香完全唔介意,仲幫佢洗白白兼輕吻囝囝,非常溫馨!香香曬相留言:「One little birthday for you, one lifetime memory for us. Forgot to post these, better late than never(祝你生日快樂,一生難忘。但我忘記上載照片,但遲上載好過冇上載。)」 -- 香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽