【處女黨】王君馨巧遇岑麗香 嘟嘴即興撐枱腳
2020年04月30日07:00

王君馨(Grace)在社交網站上載與好姊妹岑麗香的合照,兩人面貼面齊齊嘟嘴扮Cute。原來這天Grace難得回公司開會,竟然巧遇香香開工拍《BB大晒》,更成功夾到時間一起吃飯。Grace留言︰「好耐都冇返公司開會,一返去竟然撞到我的小寶貝,咁啱好又可以一齊(食)飯。拍劇辛苦啦,Lizzy Mama, add oil my dear, you're doing amazing﹗」

王君馨GraceWong:今日返公司開會,竟然撞到我的小寶貝,咁啱好又可以一齊飯😌😌😌 拍劇辛苦啦Lizzy Mama,加油 my dear, you』re doing amazing ! 😘❤️ http://t.cn/A6A2ZgeP ​ -- 王君馨GraceWong

From:微博/王君馨GraceWong

Grace與香香跟鍾嘉欣、李亞男、茍芸慧感情要好,五人被稱為「處女黨」,可是隨著眾人先後出嫁及離開無綫,她們便各有各忙少有見面,香香去年誕下囝囝Jacob後更加忙於照顧家庭,因此今次有機會即興撐枱腳實在非常難得。

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽