詩詠爆陳凱琳為追女不斷生
2020年05月22日03:00
唐詩詠說今次份禮物可以輕鬆啲,言下之意是暗示陳凱琳又佗仔?

【星島日報報道】唐詩詠昨日為到無線新劇《超能使者》開工,她表示開拍前休息了一段頗長時間,期間愛上跑步,因此生活習慣有大轉變,再次投入拍劇坦言不習慣。她笑笑說:「之前每晚10點前瞓,每朝6點起身跑步,目前開工通常到凌晨,去到約11點就好眼瞓,但朝早又會紮醒,好似有時差咁。」新劇開拍至今,仍然堅持每朝起身跑步,她說:「我目標要好似發哥(周潤發)咁犀利、咁堅持。」

陳凱琳日前宣布再度懷孕,問唐詩詠可有送上祝福?她笑說:「恭喜咗喇!(守秘密好辛苦?) 都係早你哋少少知,都係同陳凱琳傾開佢講。(仔定女?)我都無特別問,知道佗BB有野唔講得。我淨係覺得佢會不斷生、不斷生,好似陳豪咁要生到女為止,所以今次份禮物可以輕鬆啲。」

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽