林嘉欣被老公糟質新戲要扮醜 失控用熱水壺入袋喪打黃秋生
2020年06月17日23:32

由袁劍偉執導,林嘉欣、黃秋生、陳家樂、湯怡主演的英皇電影《 死因無可疑 》於上周六 (13日)舉行謝票活動,導演袁劍偉與林嘉欣夫妻檔拍住上,聯同陳家樂、湯怡拉大隊到場,為觀眾帶來驚喜!

撰文、圖片:東方新地

林嘉欣失控熱水壺入袋喪打秋生

再次同林嘉欣合作,袁劍偉大讚老婆演出精采:「 佢做咗好多功課、付出好多。」對於要求老婆扮醜演出,袁導演笑謂:「 佢鍾意畀我糟質。」身旁的嘉欣即甜笑謂:「 夠啦,飽啦,入正題啦!其實演員鍾意做到啲刺激到自己想像世界嘅嘢,我都有問佢點解要搵我演,佢話想打破我美好 太太、媽媽形象,覺得咁樣會令我成長。其實我都緊張,因為要做好多功課,我對手係秋生,我都怕被佢嫌棄。」嘉欣自爆有場狂打秋生嘅戲假戲真做:「 拍嗰陣係冬天,我唔記得咗自己放咗個熱水壺入袋,我就拎住個袋係咁打落秋生個額頭,導演未cut 我就一直打。拍完先醒起個水壺,我同秋生講咗一萬句對唔住,見佢匿埋一邊猛捽額頭,真係好慘!」

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽