【承諾100%不會整鼻】黃翠如不介意被指整容 自認「虎鼻」有福氣
2020年06月25日07:00

黃翠如出席無綫劇《那些我愛過的人》宣傳活動,對於有指她變了「木偶鼻」,懷疑將鼻托高轉運,她即表示非常滿意自己的鼻有福氣:「我成個人最自滿就係我個鼻,由細到大媽咪話我呢個鼻,叫做虎鼻係有福嘅,我可以100%肯定,唔心虛唔尷尬咁話俾你聽,我係唔會去整我個鼻嘅。」

翠如坦言不只一次被指整容,但是不會因此而感到難過:「對於我嚟講只係一個新聞,如果大家睇嘅時候有啲娛樂嘅話,我都覺唔係一件壞事。」

TVB官方微博:【娛樂新聞台】翠如YoYo秘密幫Shiga慶生慘遭踢爆?!
日前黃翠如、連詩雅、陳自瑤、馬貫東等一眾演員出席熱播劇《那些我愛過的人》嘅端午節宣傳活動。Shiga生日在即,翠如同YoYo呢兩位同事兼閨密本來打算秘密幫佢提前慶生,點知喺早前嘅訪問入面慘被本台記者誤打誤撞篤爆咗?!好在最後都約得成,為Shiga提前過咗個靚生日!另外翠如日前Po咗張舊相對比,竟然引發咗一場整容疑雲,今次佢亦會親自回應相關疑問。

#那些我愛過的人# 人 #黃翠如# #連詩雅# #陳自瑤# #娛樂新聞台# #TVB[超話]# #TVB# http://t.cn/A6LQSkvL -- TVB官方微博

From:微博/TVB官方微博

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽