【中門大開】陳凱琳晒性感閨蜜婚照 幫龔嘉欣宣傳新劇
2020年07月08日14:55

陳凱琳(Grace)和龔嘉欣(Katy)情同姊妹,不時互訴心事。最近Katy的新劇《殺手》熱播中,作為好姊妹的Grace即使在家中安胎都落力為Katy的新劇宣傳。今日Grace上載一系列與Katy影的婚紗照,照中兩人都穿上純白色Deep V婚紗,Katy更加中門大開與露白滑背部,十分搶鏡!

陳凱琳亦留言:「自從結婚之後,我心諗⋯應該以後都冇機會穿上婚紗~點知我個好姊妹提我要記得就算結咗婚做咗媽咪都要保持小公主嘅一面。穿上華麗嘅紗裙,扮靚靚,係要讓自己開心一點,絕對唔係問題既然係咁就不如一齊享受下Princess-for-a-day嘅生活先⋯」她更直接幫好姊妹新劇宣傳:「呢個造型同殺手嗰個真係好唔同~超級鍾意妳做打女!雖然知道你拍嘅時候好辛苦,但係真係好有型喎!」

王昭君撩影視:#殺手# 千呼萬喚,萬勿錯過 !#龔嘉欣# ​ -- 王昭君撩影視

From:微博/王昭君撩影視

Tvb小可愛:@龔嘉欣KatyKung @陳凱琳GC 兩個好可愛 #龔嘉欣[超話]##龔嘉欣##全世界最好的龔嘉欣# ​ -- Tvb小可愛

From:微博/Tvb小可愛

From:微博/Tvb小可愛

From:微博/Tvb小可愛

龔嘉欣國際官方論壇:@龔嘉欣KatyKung 新聞報導: [2020.06.02 (節錄)]

【add名人時尚】陳凱琳、龔嘉欣穿閨密西裝 BLACKPINK示範短裙襯法

早前宣佈再有喜的陳凱琳(Grace)昨日與好姊妹龔嘉欣(Katy )齊齊著西裝套裝影相,一個穿天藍色,一個穿粉紅色,鮮色「閨密裝」格外搶眼,入面小性感真空上陣,再加上麻布質地不焗促,更添春夏氣息。二人亦分別佩戴上Swarovski垂墜流蘇及貝殼耳環,營造出利落的女強人感覺。

#龔嘉欣Katy# -- 龔嘉欣國際官方論壇

From:微博/龔嘉欣國際官方論壇

From:微博/龔嘉欣國際官方論壇

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽