在家抗疫系列:【晚市不准堂食一星期!SUKIYA外賣照常為你服務!】
2020年07月15日17:23

由於本港疫情嚴峻,政府宣佈由今日(15日)下午6時起,所有餐廳都唔可以堂食,要食晚飯嘅市民只可以買外賣。本身SUKIYA堂食人數非常多,平均等候時間可能都要半個鐘,再配合埋限聚令對入座人數嘅規限,令到SUKIYA嘅輪候時間變長。呢段時間想食SUKIYA嘅不妨可以考慮一下外賣食,就連最新推出嘅鰻魚系列都已經有得外賣啦! 去之前睇吓個Menu先,慳返唔少時間!

▲牛丼 ($29-45):SUKIYA最出名就係牛丼,外賣都有4款size選擇,根據自己食量叫,唔怕浪費!

▲ 香蔥溫泉蛋牛丼 ($38-54)雖然未必有好多人都鍾意食蔥,但如果你係熱愛蔥嘅人,相信呢個丼一定好啱你!

▲ 三式芝士燒肉丼 ($48-78):如果覺得牛丼太簡調,不妨可以試吓食呢個三重芝士 丼!

▲牛肉咖喱 ($48-58): 咖哩都係比較熱門嘅選擇,不過有湯、汁嘅外賣大家就要小心啲拎,倒瀉咗就冇得食啦!

SUKIYA すき家

地址:旺角亞皆老街31號

營業時間:24小時

文字:香港人遊香港

The post 在家抗疫系列:【晚市不准堂食一星期!SUKIYA外賣照常為你服務!】 appeared first on 香港人遊香港.

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽