【非同凡響】崔碧珈晒火紅三點式泳照 露36G深長事業線為抗疫打氣
2020年08月14日11:11

近日因為疫情問題,很多人都要留在家中無得出外去旅行,好多藝人都紛紛PO舊的旅行照回味之前的旅行時光。32歲崔碧珈擁有令人羨慕36G的身材吸引了不少粉絲追蹤,昨日她在網上分享了一張舊泳照,她身穿火紅色三點式泳衣坐在游池邊,露半球兼深長到底的事業線,36G的上圍盡收眼底,佢更留言問:「喺禁聚令呢段時間,大家最掛住係咩?」BOB則搞笑留言:「完全重點唔喺紅色嗰度!」

oncc東網:寫真戰:36G崔碧珈最愛影水著相 @崔碧珈Anita #崔碧珈#http://t.cn/R5r0DCe【on.cc東網專訊】 外號「崔Big瓜」的女星崔碧珈(Anita)擁有36G超澎湃身材,將於今年推出處女寫真集。

造型多變

熱愛運動的Anita以「一萬小時運動練成魔鬼身形」做賣點,大玩運動風,她直言希望外間注重其身材線條,又謂自己並非刻意賣弄性感。她又指寫真集中有泳衣及內衣照,亦有穿性感運動服做Gym的相片,以及睡衣及便服等造型!

為寫真晒傷

其中一輯相,Anita身穿紅色Bikini坐遊艇出海,又坐又瞓大曬G Cup「西瓜胸」!她表示最喜歡拍攝泳裝照:「因為部分泳衣系喺一個冇人沙灘拍,呢個沙灘我第一次去,發現原來香港都可以有咁靚嘅沙灘。(有咩難忘事?)比較難忘系喺遊艇拍攝,我本身會容易暈船浪,拍攝中途要暫停,另外因為拍攝外景好多日,皮膚都晒傷咗,變到又紅又腫又甩皮,第一次曬到咁傷,返屋企立即搽滿全身蘆薈。」 -- oncc東網

From:微博/oncc東網

From:微博/oncc東網

From:微博/oncc東網

新視覺傳播:藝人#崔碧珈#(Anita)4月30日在網上曬出一張床照,見其雙眼又紅又腫,原來生眼瘡,並需要閉關數日在家休息:「外景拍攝完,第二日起身,兩隻眼都又紅又痛又腫起眼瘡,平時有500度近視嘅我,塗埋眼藥膏之後,接近咩都睇唔到!用僅餘嘅氣力打埋呢個Post,呢幾日要暫停工作,在家休養。」不少網民叮囑她要好好保重,但有網民則將亮點放在其養眼的事業線上,笑言她生病仍然十分性感。 -- 新視覺傳播

From:微博/新視覺傳播

From:微博/新視覺傳播

From:微博/新視覺傳播

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽