【最難係忍笑】李佳芯讚陸永吸引 預告少少鹹多多趣
2020年08月26日07:00

陸永、李佳芯(Ali)、馮盈盈、蔡嘉欣等出席新劇《智能愛(AI)人》開鏡拜神活動,原本該劇八月中開拍,疫情關係延期至九月初。Ali今次飾演的角色是機械人,會愛上男主角陸永。她又預告蔣志光亦會對她有幻想,少少鹹多多趣。

From:微博/Martin-12

From:微博/Martin-12

Ali表示與陸永做對手戲最大挑戰是要忍笑,被問到陸永是否她合作過最不靚仔的那位,她笑稱對方特別搞笑:「唔好咁講,佢都靚仔,佢都OK,有佢吸引之處,係特別嘅對手,特別搞笑。」

Ali李佳芯內地後援會:[Ali ig updated]#李佳芯[超話]#
先苦.後甜.

#iStillbelieve
#ALife ​ -- Ali李佳芯內地後援會

From:微博/Ali李佳芯內地後援會

kenny條女:藝人關楚耀現身無綫新劇的拜神儀式,他表示相隔兩年再為無綫拍劇,大感開心:「一個月前收到消息已經好興奮。@關楚耀Kwan ​ -- kenny條女

From:微博/kenny條女

 

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽