被指做奶奶的年紀還想做人老婆!49歲張文慈嬲爆拍片反擊
2020年10月07日11:38

49歲的張文慈最近嬲爆拍片公開向一名內地網民喊話!原來她早前拍了一條關於婚紗特效的短片,當中講了一句:「我要做你老婆。」但這句說話就引來一位網民留言稱:「都可以當奶奶了,還做老婆?」

張文慈拍片反擊:「我今年49歲,乜做人奶奶嘅年紀唔可以結婚咩?於是我就回覆佢就算80歲都可以結婚㗎啦!有咩問題呀?跟住我又見到個回覆講,你能不能活到80歲是才是關鍵,我已經覺得......已經冇再答佢。我覺得活到幾多歲都唔緊要,最重要係個人心態活得開唔開心,活得健唔健康。有個留言我都好鍾意,就係沒有該結婚的年紀,只有該結婚的愛情。我想同單身朋友講,唔好因為人哋笑你未結婚、因為屋企人有壓力同埋為結婚而結婚,最緊要自己活得開心,我一直喺度等緊一個真係會結婚嘅人,我先會結婚。」

From:微博/續寫誰相濡以沫

From:

From:

From:微博/張文慈

From:微博/張文慈

From:微博/何小小小小小小波

From:微博/何小小小小小小波

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽