岑杏賢32歲生日驚爆婚訊晒鑽戒
2020年10月10日03:00
■岑杏賢迎接32歲的同時,被爆將成人妻。

【星島日報報道】(星島日報報道)岑杏賢(Jennifer)昨日32歲生日,好姊妹湯洛雯、朱千雪、張嘉兒及蔣家旻等不但為她慶祝生日,更為她大搞驚喜婚前派對,原來Jennifer已答應圈外男友求婚!眾姊妹在社交網分享準新娘Jennifer甜笑大晒鑽戒的照片,朱千雪留言:「一年前,你接到了我婚禮上的花球。一年後,我們為你搞婚前派對。生日快樂,美麗的準新娘。」

昨日岑杏賢透過短訊回覆:「多謝你嘅祝福,冇諗過姊妹忙於工作,都花盡心機送上佢哋嘅心意,畀咗一個驚喜我,知道佢哋好錫我、好感激有佢哋喺我身邊。」她又表示求婚過程及細節一直沒公開,因未婚夫是圈外人,想尊重他故低調處理,望大家明白,別介意,她坦言好開心跟姊妹過了一個感動難忘的晚上,衷心多謝每一位祝福。

蔣家旻與靚湯表示獲準新娘批准才公開喜訊。蔣家旻笑說:「趁佢生日開心日子宣布,我哋畀驚喜佢,事前佢唔知。」她亦坦言已知道一段時間,因姊妹很低調,故等本人決定才公開。靚湯亦替好姊妹開心:「本來是生日Party,Surprise係佢個婚前單身派對一齊搞。未婚夫當然見過,第一次見面已覺得係好好男仔,斯文有禮又高大,有啲怕羞,相信佢會畀到幸福我個好姊妹。」

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽