【Big爆郊野】崔碧珈大騷事業線 紅噹噹火辣行山
2020年12月16日07:00

崔碧珈平日經常做運動Keep fit,也很喜歡行山,已經有六年經驗。這天她分享早前行山時拍下的相片,身穿超Deep V運動背心的她大騒事業線,Big爆身材加上全身紅色的打扮非常搶眼。

崔碧珈透露平日媽媽只負責接送,最近竟然有興趣嘗試行山,令她喜出望外:「媽咪從來都未試過行山,佢從來都只係接送我來回,但係最近可能佢就係屋企太多都好悶,竟然同我講話想試吓。當然好啦,所以過幾日捉埋媽咪一齊去,先俾佢試下一條簡單啲嘅路線!」

 

 

微博香港娛樂:【【非同凡響】@崔碧珈Anita 曬火紅三點式泳照 露36G深長事業線為抗疫打氣】近日因為疫情問題,很多人都要留在家中無得出外去旅行,好多藝人都紛紛PO舊的旅行照回味之前的旅行時光。32歲崔碧珈擁有令人羨慕36G的身材吸引了不少粉絲追蹤,昨日她在網上分享了一張舊泳照,她身穿火紅色三點式泳衣坐在游池邊,露半球兼深長到底的事業線,36G的上圍盡收眼底,佢更留言問:「喺禁聚令呢段時間,大家最掛住係咩?」BOB則搞笑留言:「完全重點唔喺紅色嗰度!」 -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

微博香港娛樂:【【母親節】崔碧珈與媽媽派「心心」 黎諾懿先同外母慶祝】星期日是母親節,在「新冠肺炎」疫情下,不少人都留在家中慶祝。@崔碧珈Anita 亦與媽媽留在家食飯,她在社交網上載與合力做出「心心」手勢,又一齊扮花的照片說:「以前嘅母親節都會外出慶祝,今年比較特別,因為疫情關係,媽咪同我決定留在家中煮飯慶祝。」 -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽