【美人比景更搶鏡】余香凝胸前大開騷事業線 孕後上圍再升CUP!
2021年01月08日12:32

余香凝(Jennifer)去年與大她13年的圈外男友陸政渡結婚,正式晉升成為人妻,其後在聖誕節更宣布懷孕,簡直雙喜臨門!目前仍在努力的工作的Jennifer,昨日在網上分享了數張拍廣告時的花絮照,照片中她身穿雪紡長裙,心口胸前大開,露出性感的事業線,大曬零孕味的好身材! 

網民都留言大讚Jennifer索到爆,有網民更直言佗B後的Jennifer上圍好似比以前更豐滿!

港劇辣評社:現年27歲余香凝11月下嫁大13年嘅老公陸政渡(TIM),當時已盛傳佢地係雙喜臨門。成為人妻後嘅首個聖誕節,Jennifer除咗分享老公視角下欣賞人造飄雪兼曬鑽戒,亦終於公佈好消息﹗

余香凝同老公著上情侶聖誕衫,坐喺聖誕樹前一齊摸住孕肚,二人流露幸福笑容相視而笑留言話:「All I want for Christmas is YOU 💕Merry Christmas 🎄謝謝上天賜給我們最好的禮物 #感恩 #小生命 #MomToBe #DadToBe」余香凝回覆傳媒時表示:「多謝大家嘅祝福,到而家每日都仲係覺得好奇妙,一個小生命係我嘅肚入面,好感恩! 我同老公都好開心,希望BB健健康康肥肥白白,都祝大家身體健康 聖誕節快樂啦!」
-- 港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

From:微博/吃瓜鵝今日搬

From:微博/denceyu

From:微博/denceyu

From:微博/denceyu

香港TVB資訊台:從未曝光婚照!余香凝曬事業線勁激「凸」

藝人余香凝(Jennifer)上個月被東網率先爆出奉子成婚,兩人將於今個月結婚!今日Jennifer就上載咗輯從未曝光嘅婚紗相,雖然未見其未婚夫,但照片同樣吸睛!

身穿低胸露背婚紗嘅佢,展現出燦爛笑容,但唔少網民都將焦點落喺其身材上,事關佢大騷事業線,側面睇仲好激「凸」,大讚佢「禾稈冚珍珠」,而佢就留言多謝未來老公「陸先生」,幸福到震呀!
-- 香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

 

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽