姜濤認真空上陣試新形象
2021年06月07日03:00
姜濤真空低胸跳帽子舞,引起全場尖叫。

【星島日報報道】姜濤、Ian、林家謙、Serrini、林二汶及Gin Lee前晚演出Chill Club演唱會,「小休復出」的姜濤在台上表示早前不夠相信自己,慶幸唞夠後有機會見Fans,演出《一號種籽》的帽子舞時更型爆全場!姜濤受訪時透露放了一星期假叉電,亦打了疫苗準備出埠工作,更直認「復出」緊張得心跳加速!他默認是真空上陣試新形象,若不好看便穿回樽領,反正網友經常說MIRROR沒有夏天衫。對於Serrini大讚二人可愛,Ian反讚Serrini更可愛,皆因她在出場前主動跟花姐「申請」要拖手合唱。

Serrini否認「拋棄」阿Jer轉會:「個個都可愛,仲有Anson Lo,哈哈!」她又促請家謙開騷,皆因想看到他如Edan一樣做「鋼琴王子」,談到家謙在台上已自彈自唱,她竟說:「冇睇佢啦!(睇姜濤同Ian?)梗係啦!」家謙則笑說:「相信有生之年都未必有機會開騷,但或者會做Serrini嘉賓呢!(唔收錢?)當然不收!佢千祈唔好肉償,唔想玷污Serrini,哈哈!」

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽