軒仔向黎明狂呻食完早餐都空肚

2021年07月19日03:00
軒仔和Leon合唱《我的親愛》時,與觀眾齊齊跳舞十分high!

【星島日報報道】黎明(Leon)前晚邀得張敬軒做個唱嘉賓,兩位「早餐界代表人物」更在台上大談早餐!軒仔對Leon說:「你就唔可以空肚食早餐,而我就食完早餐都空肚!因為屋企請咗個十分優秀嘅家務助理!所以我哋上次食飯嘅時候,我咪食好多,食咗兩份。」Leon感歎說:「有時真係可以練到EQ!」

席間,軒仔又自認是Leon忠粉:「我2002年入行,行內每當有人提到黎明,大家都會話『佢真係好好人』。的確,Leon係我遇過、相處過嘅前輩最體貼嘅人。我一直稱呼佢黎生,但佢叫我嗌佢Leon,我心諗,一嗌Leon,就想叫自己做阿May,我覺得今晚係好夢幻嘅一晚。」軒仔又直認識唱Leon所有歌曲,隨即合唱《我的親愛》,更與全場觀眾齊齊跳手勢舞,氣氛high爆!

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽