【中年發福?】40歲唐詩詠現雙下巴兼頸紋盡現

2021年07月21日12:02

唐詩詠(Natalie)初出道時因拍《當四葉草碰上劍尖時》而為人熟悉,現年40歲的她已由當年的小女孩榮升視后級人馬,不過近年她多次被指樣貌與初出道時差距頗大,尤其是雙眼皮變得特別明顯。

日前Natalie上載了一段短片,示範正常人同港劇女主不同的嬲樣。片中她似乎在零濾鏡下,頸紋盡現,而且還有雙下巴,走樣狀態令網友十分驚訝!不過亦有粉絲留言力撐:「冇用美顏自然美」、「唔用濾鏡好真實」。

百度唐詩詠吧:#唐詩詠[超話]##唐詩詠# 港劇女主角生氣[酷][鮮花][愛你] ​​​#詩詠抖音# [心][好愛哦]
2021年07月18日

Cr. 詩詠抖音[心][可愛] ​​​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​
-- 百度唐詩詠吧

From:微博/百度唐詩詠吧

From:微博/Nalani_Lau1205

香港TVB資訊台:【舊愛洪永城結婚了】唐詩詠終於蒲頭:享受片刻寧靜

藝人洪永城(Tony)今個月11日結婚,更宣布雙喜臨門即將做爸爸,短短几年間成家立室,令人不禁想起其前度唐詩詠!2017年同Tony分手嘅詩詠,曾經傳過撻著「教育界王力宏」陳思銘(Samuel),發展姊弟戀,不過兩人都冇承認戀情,貴為視后嘅詩詠事業上一帆風順,但愛情就未有著落,如今連Tony都結埋婚,對上一次7月6日喺社交網上載照片嘅佢終於上水,曬出嘆啡獨照,並用英文留言:「Enjoy a moment of peace and escape from daily chaos (享受片刻寧靜,逃離日常的混亂)」仲見佢笑曬口咁,睇嚟無受「新娘不是我」影響心情!

佢仲透露喺暴雨中跑步,唔知系咪趁機「洗滌心靈」呢?雖然佢尋晚(18日)只系瞓咗5個鍾,但今日(19日)又做Gym好好裝備自己,果然系視后!網民都紛紛為佢打氣,期待佢早日搵到Mr.Right呀! -- 香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽