【陳柏宇38歲生日】符曉薇放閃咀嘴 對老公有讚無彈:今世無嫁錯俾陳生

2021年07月21日07:00

符曉薇早前發文公審陳柏宇,一度惹來離婚傳聞,幸好兩人很快便和好如初,恩愛如昔。這天她趁陳柏宇38歲生日,上載咀嘴相,寫下放閃長文,狂數老公優點:「Happy birthday to my best husband n daddy,I love u so so so much,你係唯一 #唯一長氣 #唯一嗌交唔會輸 #唯一會扮個囡覆自己信息嘅人,唯一可以對付我嘅男人,唯一了解我嘅男人,唯一寵我嘅男人」。

符曉薇甜蜜表示睇相師傅曾指他倆很多世都是做夫妻。她又自爆之前發生過烏龍事和誤會,陳柏宇不但沒有怪責她,更反過來安慰,令她覺得自己無嫁錯:「你一啲都唔怪責我嘅同時仲講:『媽咪唔緊要架。無野重要得過我地嘅感情』,我就知道自己今世無嫁錯俾陳生」。

陳柏宇亦分享了囡囡Abigail學叫「爸爸」的片段,當符曉薇問囡囡最愛是誰,Abigail即答「爸爸」,夠晒Sweet!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JasonChan(@ckw720)分享的貼文

微博香港娛樂:【陳栢宇吵架後o氹返老婆】@陳柏宇JasonChan 前晚在戲曲中心宣傳新碟《53FPS》,受訪期間不時看手上智能手錶,笑言差不多一年多沒面對樂迷唱歌,心情緊張要檢查心跳,又指早前上《Chill Club》表演時,心跳高逾150,可能要看心理醫生。陳栢宇亦談到太太符曉薇網上分享他的悔過書,問到夫妻感情,他笑言好好,稱太太愛分享生活感受,只是外間過分解讀。 -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

微博香港娛樂:【【1+1+1】對囡囡爆喊無力招架!陳柏宇激讚符曉薇:真係XX嚟!】歌手 @陳柏宇JasonChan 同太太符曉薇(Leanne)自去年榮升做爸爸媽媽之後,經常都曬愛女Abigail嘅相到社交網站,不少網民都大讚囡囡可愛。呢日,佢哋上@車婉婉Steffi 主持嘅節目《1+1+1》,陳柏宇仲對住老婆講心底話......(按鏈接看完整文章)http://t.cn/EIXWFV2 -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽