【將與前兒童節拍檔合作】譚玉瑛預告會搵周星馳 讚鄭伊健隨和

2021年07月27日07:00

譚玉瑛等出席柬埔寨樓盤活動,問到有沒有海外投資,她坦言不想擔心所以沒考慮過,寧願投資在自己身上飲飲食食。因為無綫改革,她與李家鼎的節目《阿爺廚房》暫時不會再開拍,她承認節目雖有好看之處,但算是「老一脫」:「我諗暫時唔會開,因為覺得係老一脫,其實都有佢好睇地方,又唔使冇晒嘅,可能暫時轉吓啲新嘢先,到時睇吓邊樣啱,觀眾有唔同層面,出街都有觀眾問我幾時再開,不過開創新節目嘅人有佢哋嘅思維。」

譚玉瑛笑言拍甚麼節目也沒所謂,只要不拍劇就行,又預告將會拍攝綜藝節目,過往兒童節目主持出身的藝人會有份。至於周星馳會否回歸,她直言:「公司會搵佢嘅,嚟唔嚟一回事。」她又指鄭伊健有機會,因為他人很隨和。

那些珍貴老照片:老照片:周星馳和譚玉瑛 ​ -- 那些珍貴老照片

From:微博/那些珍貴老照片

From:微博/堯二止

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽