【為著比堅尼修身】「DJ女神」樂宜下廚炮製拉麵 直認:我份人好大食

2021年08月09日13:03

「DJ女神」樂宜(Lokyii)昨日(8月8日)出席美食廣場新裝潢的開幕儀式,兼為FANS親自下廚炮製愛心拉麵。活動未開始前已經吸引眾多FANS到場打氣。

樂宜(Lokyii):「今日嚟係幫創食薈揭幕,同埋煮拉麵畀FANS食,我煮嘢都OK,尤其係打邊爐!(打邊爐唔使煮喎)係呀,就係唔使煮先叻。平時食就多,真係自己煮就好似係第一次。」不過她又面帶尷尬的說:「我份人好大食,呢排又真係食多咗,趁夏天未完要減減肥先,咁樣著BIKINI先靚嘛。」

樂宜(Lokyii)也透露了最近的工作安排:「而家主要接吓廣告囉,今個月特別多DJ打碟嘢做,隔兩三日就有一個騷,同埋最近我都做咗隻EDM新歌,叫《THE NEW LEGEND》,聽經理人講仲要錄兩首新歌,我唱㗎!有一首係火火填詞,另一首梁柏堅填,11月上下就會完成。」

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽