朱凱婷母女檔化身小忌廉

2021年09月01日03:00
朱凱婷母女檔獻唱《我係小忌廉》。

【星島日報報道】無線早前動員近200人舉行盛大綜藝騷《兒歌金曲SUMMERFEST》,更派出丁子朗任主持。節目將於9月4日晚(本周六)播出。眾人以cosplay 打扮現身,最突出莫過於黎諾懿「雷神」的造型,他更笑言自己是一個瘦版的「雷神」。

節目更邀請了朱凱婷(Heidi)帶同女兒林穎彤獻唱《我係小忌廉》,兩人穿公主母女裝,默契十足,贏盡焦點。事後問朱凱婷女兒是否很有表演天分?她笑謂:「細個成日一齊喺屋企載歌載舞!囡囡今次係專登為咗陪我而學唱《小忌廉》,好似將我細個鍾意嘅兒歌傳承咗俾佢咁。」

羅毓儀的春風DorReMi造型亦相當吸睛,毓儀雖已年屆25歲,但外表依然孩子味濃,配以青春無敵的造型及甜美笑容,絕對為「逆齡」最佳示範。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽