【緋聞情侶】傳蔡思貝被富商力追 胡鴻鈞:我又追女富商 找個更有錢

2021年10月16日07:00

有報道指蔡思貝被富商力追,緋聞男友胡鴻鈞星期五出席大埔區戲院揭幕禮時,就表示與對方是好朋友,沒刻意問,對方想講就會講。提到對方被指「一腳搭兩船」,他表示戥她不開心:「帶傷害性字眼的報道會造成影響。她承受很大壓力,希望不再有這些報道。」

From:微博/胡鴻鈞hubert

胡鴻鈞官方國際歌迷會:2021-10-15
《嘉禾 大埔》戲院開幕儀式

@胡鴻鈞hubert #胡鴻鈞 ##hubertwu ##胡鴻鈞hubertwu ##胡鴻鈞官方國際歌迷會 ##今天不營業 ##謝謝你的應援# ​
-- 胡鴻鈞官方國際歌迷會

From:微博/胡鴻鈞官方國際歌迷會

From:微博/胡鴻鈞官方國際歌迷會

From:微博/胡鴻鈞官方國際歌迷會

有記者問會否擔心蔡思貝被「搶走」,他笑言︰「我又追求女富商,找個更有錢的﹗」提到11月尾的演唱會,他透露有四分一是跳舞環節︰「希望早點開始排舞,以免嚇親觀眾。」

香港TVB資訊台:蔡思貝棄胡鴻鈞辣跑搭港鐵 西貢冇站點返匡湖居?

視后蔡思貝(Sisley)一直都揸開緋聞男友胡鴻鈞家姐架辣跑,不過之前傳被有米商人狂追,更從北角舊居進駐西貢匡湖居獨立屋,可謂今非昔比。不過尋日(8日)天文台掛3號波,更一度發出黑色暴雨警告,唔知系因為想減低意外風險,定系唔想畀人話忽然有米,佢就唔揸...胡鴻鈞架辣跑,選擇搭港鐵,一于返璞歸真!

佢喺社交網站分享身在車廂嘅自拍照,相中嘅佢戴上卡其色冷帽同白色口罩,身穿動物印花恤衫同工人褲,大騷衣著品味。除咗自拍照,佢亦公開一段喺上環站月台踏步嘅短片,並留言話自己有一個搭港鐵嘅怪癖:「way to go,記得收衫。喜歡從車頭行到車尾的我,有誰一樣?」唔少網民都問佢胡鴻鈞架車去咗邊,又話搭港鐵去唔到西貢,問佢點返屋企!
-- 香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽