【元宵放閃】李嘉欣晒首次拍拖遊法國舊照 何雁詩蒸心形肉餅冧鄭俊弘

2022年02月16日07:00

李嘉欣與許晉亨結婚13年,恩愛絲毫未減,不時合照放閃。趁著元宵佳節,李嘉欣上載多年前第一次與老公同遊法國,在巴黎鐵塔前拍下的舊照。相中兩人衣著低調樸素,輕輕攬著,面貼面合照,簡單而甜蜜。

李嘉欣Michele:M祝大家元宵佳節,月圓事圓, 人團圓💕 ​ -- 李嘉欣Michele

From:微博/李嘉欣Michele

懷孕中的何雁詩與鄭俊弘過最後一個二人世界情人節,他們今年難得在家慶祝,何雁詩親自下廚煮中餐,更好有心機將豆腐、紅椒、肉餅等全部剪成心形!她更親自創作新歌《Freddie》,以老公名字做歌名,講兩人之間的相處,真係好Sweet!

 

 

老野518:20220215 《Stephanie Ho 何雁詩》的發布
情人節後分享一下
因為情人街當日忙住剪紅椒心心未分享
我們的南北極之戀
一個急一個慢,一個講野講唔停😛一個最好唔洗講🤓
南極同北極好似距離好遠,但係相同嘅就係都係好凍☃️
兩個人嘅相處除左要有愛之外,最重要就係以大
-- 老野518

From:微博/老野518

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽