梁諾妍笑囡囡似洪永城扮女仔

2022年03月30日03:00
洪永城、Inez為可愛囡囡慶出世百日。

【星島日報報道】

洪永城昨日在社交網上載為囡囡Amber慶祝出世100日的靚相,並冧爆留言:「祝你健健康康,好努力咁成長,爸爸希望好快可以帶你出去行街街,陪你喺草地上面玩跑跑,之後再帶你出去旅遊遊,帶你隻大眼睛一齊睇世界,期待下一個100日 1000日。」亦不忘大讚太太梁諾妍(Inez)為囡囡拍的照片好靚,坦言這段時間辛苦太太。Inez則在社交網透露簡簡單單地度過囡囡出世100日:「媽媽祝你日日都咁開心,恰爸爸唔好恰媽媽,同Molly家姐一齊開心健康地成長,媽媽愛你」又笑指囡囡和老公是「餅印」,似足「洪永城扮女仔」。

此外,陳展鵬前晚也在社交網分享為囡囡「小豬比」慶祝三歲生日的照片,一家三口穿親子裝在家舉行米奇老鼠主題生日會,展鵬更上載被囡囡錫錫的短片放閃。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽