Edan愚人節晒鬼片整蠱粉絲

2022年04月03日03:00
Edan愚人節整蠱一班粉絲。

【星島日報報道】

呂爵安(Edan)於4月1日推出跳唱新歌《Elevator》,請來同團成員Anson Lo與Jer、羅家英、阮小儀等人參與MV拍攝。今次首次單人匹馬演繹跳唱作品,沒有一班MIRROR好兄弟在身旁令Edan感到孤單,他說:「其實真係到咗自己一個去做跳唱,先發覺自己喺跳舞上好冇信心,驚自己跳得唔好。今次搵咗肥仔(梁業)排舞,佢喺我大學時已經係我跳舞老師,不嬲對佢排舞好有信心,因為識諗好多畫面野填補我嘅不足。」

另外,貪玩的Edan更把握愚人節機會,向一眾「爵屎」(粉絲昵稱)開玩笑,他預告當晚8時公布MV,但片中最後有女鬼畫面着粉絲15分鐘後回來,隨後新片段中Edan則親自祝大家愚人節快樂,在8時半才推出正式MV,為歌迷帶來「E先生連環整蠱事件」。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽