Edan先斬後奏出賣胞妹舊相

2022年04月06日03:00
Edan突然貼出妹妹的童年照。

【星島日報報道】

Edan(呂爵安)是圈中數一數二的「妹控」,經常不理會小如豬(妹妹暱稱)的感受,在社交平台展示與妹妹的合照。前日兒童節,Edan趁機會再度化身寵妹狂魔貼出小時候的兄妹合照,相中的Edan仍是小學生,戴着眼鏡的模樣斯文乖巧,而小如豬就貫徹的可愛。明顯「先貼後奏」的Edan戴定頭盔附圖留言:「兒童節為大家送上妹妹絕密可愛靚靚照,冇問過啊妹,唔知返去使唔使跪玻璃,Po舊相唔會唔畀啩,應該係我人生暫時最肥嘅時段」。

似乎Edan得到妹妹網開一面,相隔20個小時後,在限時動態「得戚」寫下:「唔使跪玻璃,yeah」!不過MIRROR隊友也看不過眼,Jeremy取笑Edan為「晒妹狂人」,Stanley就指「你唔好搞小如啦」,自封是「正印」的阮小儀識做的向「姑仔」賣口乖讚:「好靚女」!

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽