Edan冇諗過搵隊友客串MV

2022年04月07日03:00
教主與Jer為幫隊友,唔介意客串演出。

【星島日報報道】

呂爵安(Edan)的跳唱新歌《Elevator》MV上架5日已逾170萬點擊,MV大放彩蛋請來隊友盧瀚霆(Anson Lo)及柳應廷(Jer)、阮小儀、羅家英等多位圈中好友驚喜客串,Edan前晚在社交網自爆原本沒打算找兩位隊友拍MV,卻因MV想找兩個不似工人的人做,就建議找兩個隊友,又指有兩位隊友出現是開心的。

Edan的貼文卻惹來兩位隊友不滿並留言「反擊」,Anson Lo笑言:「意思即係其實好唔想搵我哋出演?」Edan即補鑊表示:「絕對是我的榮幸啦,點會辛苦呢!」而Jer則留言問:「戲嚟講,你識咩?」Edan亦繼續搞笑互寸,回覆謂:「唔怪得知依家做戲,成日都叫我哋做返自己!叻!」再度笑指Jer飾演工人入型入格。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽