Anson Lo半夜闖ViuTV亂跑

2022年05月11日03:00
意外將公司環境曝光。

【星島日報報道】

(星島日報報道)「教主」盧瀚霆(Anson Lo)近日忙於為ViuTV新劇《百萬同居計劃》日以繼夜進行拍攝,劇集預計拍至6月尾才正式煞科。幾乎日日通頂的教主長期睡眠不足,前晚他在社交網限時動態貼出多條自拍短片,見剛收工的他面帶倦意,但不忘跟神徒(粉絲暱稱)分享拍攝感受,自爆休息5小時後又要開工,他表示:「今日係劇組其中一個主景嘅拍攝最後一日,距離煞科又拉近左0.1%,跟住一陣要三點起身,而聽日嘅拍攝將會係一日我預計好好玩嘅。」

雖然只得短短幾個小時休息,但教主未有立即回家,他收工後返回公司,更意外將公司環境曝光,片中教主在公司亂跑,跑到連頭髮也亂了,相當可愛,他表示:「收工返咗嚟公司,攞返啲野就走啦,就帶大家遊一個圈」。他更笑言:「魯生、花姐睇到會唔會鬧……哈哈!」花姐則搞笑回覆:「今日仲唔夠攰,仲係度跑」。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽