Edan貼瞓覺黑圖焫㷫Stanley

2022年05月11日03:00
張繼聰以幼雀稱呼Edan。

【星島日報報道】

(星島日報報道)由姜濤、Edan(呂爵安)、Stanley(邱士縉)、陳卓賢(Ian)、193(郭嘉駿)、肥仔(梁業)和張繼聰等合演的ViuTV新劇《季前賽》,前日終於煞科,向來鍾意低炒影鼻哥窿的Edan又派「福利」——晒兄弟瞓覺黑圖,而自己的睡姿就最靚仔,惟姜濤展露勝利笑容,網民猜測姜濤手上亦大量Edan黑圖才令他手下留情。

粉絲們留言表示等反擊戰,張繼聰未幾即留言宣戰:「咁就得啦,我都大把相。」昨日坐言起行出手,先晒一張各人拎香檳的煞科大合照,分享拍劇感受,其後晒Edan瞓覺圖還擊,不過相中Edan 依然靚仔,他更以幼雀稱呼Edan:「幼雀,你睇阿叔幾錫住你吖?影到你瞓着都咁靚仔,算係咁啦,以德報怨吖,咪叫成熟囉」。Edan未驚過,得戚回覆:「緊係以德報怨啦!因為我叫啊德(劇中角色) 」Stanley則發動攻勢謂:「一人一張呂爵安黑圖計畫正式開始!」阿聰表示等睇表演。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽