【黑圖大戰】遭呂爵安公開崩壞相 張繼聰以德報怨:你睇阿叔幾錫住你

2022年05月11日07:00

ViuTV劇集《季前賽》日前煞科,呂爵安(Edan)即急不及待貼出自己的睡覺美照,以及公開同劇拍檔的睡覺「黑圖」,「受害者」包括組合ERROR的梁業(肥仔)和郭嘉駿(193)、MIRROR的邱士縉(Stanley),連前輩張繼聰也不放過。Edan留言講明:「#唔好諗住反擊#我仲未出絕招#我大把貨#冤冤相報何時了」

 

 

這天張繼聰無視Edan警告作出反擊,不過竟然是貼出對方的靚仔相,實在出人意表,張繼聰自言此舉是「以德報怨」的成熟表現:「幼雀,你睇阿叔幾錫住你吖?😏 影到你瞓著都咁靚仔😌算係咁啦。以德報怨吖,咪叫成熟囉😏 不過你班兄弟就唔知會唔會啦🍃 Stanley , 我係你就唔忍佢啦😌 你果啲核彈級😈😈😈⋯⋯ 另外,姜,你做掌上壓嘅片,我係唔會公開嘅,放心」

 

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽