【連體嬰式睇日落】湯洛雯擺心形手勢 馬國明從後攬到實

2022年08月18日07:00

馬國明與湯洛雯拍拖兩年屢傳婚訊,早前承認已經共賦同居一起養貓,但就否認結婚,強調有好消息一定會公布。

昨日靚湯上載的合照放閃,兩人坐在一起看夕陽。馬國明從後相擁,連體嬰般與靚湯相依偎。而靚湯則擺出心形手勢。雖然相片色調很暗,只能隱約認出兩人背影,但已經夠晒浪漫。圈中藝人及網民紛紛留言大讚好Sweet,有網民笑指以為放閃是因為「有嘢要公布」,高海寧則留言嗌好曬:「Waaa… 明明出面落緊雨,都覺得好曬呀~」林盛斌把握機會催婚:「結婚啦,快啦!儲定人情!」

馬國明回覆傳媒查詢時否認婚訊,叫記者問返出帖的靚湯。靚湯就指大家太敏感,只是因為高海寧幫手影了靚相,純粹分享一下:「唔好次次都聯想結婚啦。純粹好耐冇影相,難得高Ling捕捉到Magic hour,好靚先分享吓啫。」

From:微博/香港八叔

From:微博/香港八叔

From:微博/香港八叔

From:微博/班尼弟弟

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽