【原來可以露齒】林盛斌公開身份證誇張笑容相 陳山聰:入境處唔俾你入境

2022年09月08日07:00

林盛斌(Bob)平日形象都是開心果,想不到連他的身份證也相當搞笑。他公開自己新換領的身份證,相中他笑得非常燦爛,影相時連職員都對佢作出勸喻:「本身有幾張我笑得仲誇啲嘅,不過負責影相嗰個職員話:『林生,其實呢張都已經好抆㗎啦!』」Bob更把握機會乘機搲撈:「入境處嘅高層,下一輯嘅廣告,我強烈建議你哋應該加埋我囉!」

網民對於拍攝身份證相片時可以露齒笑感到好奇,Bob也表示:「原來可以!」陳山聰笑言:「入境處應該下一個唔俾你入境」,有人和應:「次次要佢笑返呢個樣先畀佢過境」,嚇得Bob留言:「唔會啩」!

 
 
 
在 Instagram 查看這則貼文

Bob Lam 林盛斌(@bob_lamshingbun)分享的貼文

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽