【曾傳婚變】貼舊照支持張致恒 雯雯:三年婚姻,有開心、 有傷心、 有失望

2022年09月26日07:00

張致恒(Steven)與太太區燕雯(雯雯)結婚3周年,兩人育有三子,不過二人屢傳婚變,張致恒更被指劈腿及欠債,事業陷低潮。

最終一家五口繼續生活,星期日(25日)雯雯在社交平台貼出十多年前,自己以粉絲身份跟偶像的合照,說3年來的感受:「三年婚姻,有開心、有傷心、有失望,亦有想過放棄。但係見到一個大細路,一日一日嘅轉變,為咗家庭願意作出改變,嘗試一啲從來未試過嘅生活。」

她鼓勵Steven:「雖然生活依然未能夠平穩,但係我相信只要一家人唔放棄,日子一定會過。呢一年你喺香港,返工放工,陪小朋友踩下單車玩吓,知道你依然好掛住唱歌,我相信總有一日,一定會再有機會表演俾屋企四個粉絲睇。張致恒只要你堅持唔放棄,冇人會放棄你。你唔需要人去睇好你,人哋要睇死你,你繼續堅持做好你自己就足夠。」

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽