【Twins明年開騷】鍾欣潼激減30磅近十年最巔峰 蔡卓妍聞張致恒即拒談

2022年09月29日07:00

Twins暌違兩年終於在香港合體出席公開活動,鍾欣潼(阿嬌)更激減30 磅窈窕現身,蔡卓妍(阿Sa)大讚:「係佢10年以來最巔峰狀態」。

阿嬌花了半年時間減磅,開心表示:「依家係健康嘅,唔需要刻意去keep。」她直言最辛苦是拍節目時其他人在吃東西,例如吳謹言、王心凌食量好大,不停叫嘢食,面對她們要好忍得。阿嬌稱可以接受新戀情,但否認減磅後多了追求者,:「冇囉,呢樣嘢唔會留意唔到嘅。」

阿Sa未有介紹男生給阿嬌,笑稱:「有都介紹咗啦,剩番落嚟嘅就知咩事啦。」她之前經常北上工作,問到如何與男友維繫感情,她指對方有去過探她一次,阿嬌大爆兩人日日都有視訊通話。阿Sa補充:「下個月我都會再北上,但之後都唔會stay咁耐喇,咪來來回回囉,依家隔離都係10日,濕濕碎啦。」

對於有傳明年會舉行演唱會,阿Sa與阿嬌直認籌備當中,不過問到會否請張致恒做嘉賓,阿Sa即回:「佢都唔係我哋公司,唔講佢喇。」她透露最大煩惱是揀歌,擔心未能逐一唱出經典歌的話,歌迷會割凳。

英皇娛樂--北京:Twins@蔡卓妍 @鍾欣潼 合體營業,新鮮份活動現場圖🈶!純白搭配,自然簡約[打call] ​ -- 英皇娛樂--北京

From:微博/英皇娛樂--北京

From:微博/英皇娛樂--北京

From:微博/英皇娛樂--北京

From:微博/英皇娛樂--北京

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽