193晨早撐自家Pop Up Store 獲Do姐加持

2022年12月09日03:00
193識做送上自家品牌衞衣予Do姐。

【星島日報報道】

(星島日報報道)男團ERROR近排除忙於拍劇外,又積極籌備今個月中舉辦的演唱會,雖然馬不停蹄,但向來瓣數多多的193(郭嘉駿)亦不忘搞自己品牌。今個聖誕節,193主理的品牌LILABOC聯乘尖沙嘴某商場,首度開設Pop Up Store。日前193在社交網貼出多張照片作宣傳,其中一張合照,他以Emoji遮了嘉賓的樣貌,並大賣關子表示:「今年請到神級嘉賓大駕光臨」,不少網民都紛紛留言推測是鄭裕玲(Do姐):「呢個企姿咁似Do姐」、「我都估係Do姐」等等。

日前,本報記者便直擊193清晨秘密現身尖沙嘴商場打卡,為免人多擠逼,兼引起混亂,193一大清早6點便到了Pop Up Store打卡,見他在椅子上簽名,又寫上「3仔到此一遊」、「自肥可恥」等字句,相當搞笑,更攬着火柴人「3仔」合照,表情多多,非常鬼馬。

昨日,Do姐就在社交網貼出照片,公開自己便是那位神秘嘉賓,並力撐193寫道:「早排收到193嘅電話,得知佢個人品牌會舉行首個大型展覽,見佢咁俾心機,一於嚟支持下。嚟到現場見到咁靚嘅場景,就真係知佢個品牌咩料,真係替佢高興,繼續加油!」

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽