《THE FIRST SLAM DUNK》巨型電影廣告於旺角鬧市現身!本周末現場參加鬥波贏神秘禮物

2022年12月09日15:45

《男兒當入樽》粉絲注意!湖北五子於旺角鬧市現身!其實是Medialink(羚邦)官方為112日上映的動畫電影《THE FIRST SLAM DUNK》造勢,特別於旺角銀行中心設置巨型廣告牌,啱晒粉絲們打卡,為入樽熱潮預熱!

作為漫畫《男兒當入樽》粉絲,知名籃球教練Coash Fui趁著《THE FIRST SLAM DUNK》上映之際,將於本周末進行快閃籃球挑戰!參加者有機會贏電影神秘禮物!快閃當日Coach Fui會落場同大家較勁,即場入隊同大家比賽!唔想鬥波都可以同其他波友測試下自己投球準繩度,當然唔少得Coach Fui在場同大家分享入球貼士!

">

無論任何年齡同人士都可以即場入隊及參加,贏取《THE FIRST SLAM DUNK 》動畫電影神秘禮物!想玩就要密切留意以下時間地點啦!

日期:1210日(六)

時間:5-7PM │荔枝角公園籃球場

時間:8-10PM花墟籃球場

日期:1211日(日)

時間:3-6 PM維園籃球場

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽